dissabte, 30 de juny del 2012

És mentida que el 51 per cent dels habitants de Catalunya votarien per la Independència..


Qui ha fet aquesta enquesta? Amb quins criteris s'ha fet ? Com eren les preguntes ?

Com pot ser que l'enquesta conclogui que la majoria dels votants a favor de la independència són votants de  CiU..? És que CiU té majoria, fins i tot sumant ERC, en el comput total de votants.? Vull dir: si sumem els votants de CiU i d'ERC, no arriben al 30 per cent dels vots totals en percentatge. Alguns diran que molts votants del PSOE, o IC també votarien la independència.. Però és igual, ni així els números quadren.

A les últimes eleccions autonòmiques va haver-hi un 40,05 d'abstenció. Per tant la participació va ser del 59,95. Se suposa que el qui vota unes autonòmiques és perquè s'interessa pel futur de Catalunya.. Ja sabem que molts no voten perquè pensen que l'autonomia no serveix de res, i qui veritablement decideix és Madrid.

Tornem als percentatges.. Si sumem els darrers vots autonòmics de CiU, ERC i Solidaritat, en total sumen un 48 per cent dels vots emesos. Deixeu-me dir que ja és molt agosarat pensar que el votant de CiU és un votant independentista. Quan crec que cal considerar a aquesta coalició com l'antídot contra la independència. Però deixem per un moment aquest dubte, i considerem els classistes de CiU com a independentistes. Total que arribem a la suma, tirant amunt, d'un 30 per cent del vot total real, que vota per aquestes tres opcions. 

Se'm fa molt difícil pensar que tots els qui voten PSOE, són partidaris de la independència, com a molt seran un 15 o 20 per cent del 18 per cent emès a favor d'aquest partit, o sigui aquest 18 per cent representa un 10 per cent, si arriba, del vot total del cens complet. I si acceptem que un 15 o 20 per cent dels socialistes votaria per la independència, tenim un 2 per cent del vot total del cens. Si parlem d'Iniciativa, el seu vot proper al 8 per cent dels emesos, potser arribaria al 3 per cent del vot total del cens.. I no esta clar quants d'aquest votants d'IC votarien per la independència.. Sobretot pensant que passarien a viure al país de les meravelles de CiU.

Crec que ja n'hi ha prou de fer el triler. Alguns que se'n vagin als barris populars a defensar la independència, a veure si tenen el que els falta. Potser no sabrien on son aquests barris..

El més emprenyador de tot és l'utilització que fan els de sempre, els classistes de CiU, per posar-nos a tots al tauler dels seus negocis. La manca de: "perdó", pebrots per defensar un programa real, i clar per la independència. Els sempiterns jocs de confusió, d'enganyar un país, posar-lo sobre les contra-balances dels negocis, i els diners. Aquesta repulsiva botifleria.. Ara des d'un organisme tant poc creible com el CEO, volen treure el fantasma de la por. Permeteu-me que me'n rigui.. Volen espantar Espanya, mentre el senyor Duran s'entén a Madrid per a tots els negocis que calgui.. Jo crec que si fos un espanyol de Madrid, m'estaria fotent de riure del ridícul. Però és igual, alguns ja els va bé amb tot plegat, prosperen molt a costa del país, i mentre hi hagi brètols, seguiran prosperant. Entre tant els treballadors, i les classes mitjanes es van ensorrant.