dimarts, 17 d’abril del 2012

Els toca "La Caixa"..


Els líders convergents i unionans estan nerviosos, molt nerviosos. Representants d'uns interessos econòmics oligopòlics, accionistes alguns d'ells, directes o indirectes, d'aquestes empreses, han rebut el cop fort de la recuperació de sobirania petroliera que ha portat endavant el govern argentí. Els toca "La Caixa", el gran pop financer de Catalunya.
Ridículament Duran i Lleida parla de deriva Chavista del govern de Cristina Fernández, parla de que la culpa és del rei per matar elefants, i comprometre el prestigi d'Espanya.. Si mata elefants que ho faci discretament, deu pensar aquest Nacional-Catòlic Duran.. El catolicisme té com a principi bàsic la falsedat, i  la hipocresia.. Si mates, mata, però que no ho vegi ningú..
La Caixa: oficialment té el 13 per cent de Repsol. El president de Repsol, Brufau ve d'aquest cancerber, i a més tenen un tinglado associatiu amb la Constructora i Immobiliaria  SACYR Vallehermoso, per cert el vice-president primer de SACYR, és el fill d'un antic ministre de Franco anomenat Demetrio Carceller, el fill es diu igual. Sempre son els mateixos..
Però més del 51 per cent del accionariat de REPSOL pertany a estrangers, entre ells la privatitzada petroliera mexicana PEMEX.. Per això ha sortit Rajoy corrents cap a Mèxic per demanar suport davant l'expropiació de REPSOL.
Tota aquesta gent, Convergents, Unionans, Populars, etc.. no governen per la ciutadania, governen per beneficiar els interessos de grans inversionistes, especuladors i capitalistes en general.
Trèieu el cava o el xampany, s'ha de brindar que poques ocasions tenim, veient com tremolen els seus capitals.
El govern d'Argentina ha demostrat que governa pels ciutadans del país, que té poder de decidir sobre les seves riqueses naturals, que té atreviment. Governs com l'espanyol o el català només governen per fotre als ciutadans, i per beneficiar als grans propietaris, i accionistes de multinacionals. No importa si gran part del capital d'aquestes és estranger..Menteix Rajoy quan diu defensar els interessos del petit accionariat espanyol. Menteix Mas quan diu que defensa una empresa catalana. 

Per saber la composició dels accionariats de les grans empreses us recomano que ho consulteu per internet, per si algú dubta del que exposo aquí.


La Distribución accionarial de Repsol YPF S.A. es:
% del Capital
Participaciones significativas32,30
Sacyr10,01
Caixabank12,83
PEMEX9,49
Free Float 68,00
Resto Institucional España9,90
Institucional Extranjero42,00
Minoritarios España10,80
Autocartera5,00
TOTAL                  100,00   
Accionistes de Sacyr
 AccionistaVotoSociedadPorcentajeSindicado de Disa15,895%Disa Corporación Petrolífera, S.A.13,012%Grupo Satocan, S.A.2,631%Grupo Satocan Desarrollos, S.L.0,252%José Manuel Loureda Mantiñán12,652%Prilou S.L.7,645%Prilomi S.L.5,007%Luis del Rivero12,587%Actividades Inmobiliarias y Agricolas, S.A6,872%Rimefor Nuevo Milenio, S.L.5,715%Sindicado de Cajas12,276%Participaciones Agrupadas, S.L.7,697%Novagalicia Banco4,464%Unicaja0,115%Juan Abelló Gallo9,623%Austral B.V.9,623%Manuel Manrique Cecilia6,091%Cymofag S.L.U.6,091%Grupo Empresarial Fuertes S.L.5,134%Grupo Corporativo Fuertes, S.L.5,134%José del Pilar Moreno Carretero5,103%Beta Asociados, S.L.5,103%Novagalicia Banco2,269%CXG Corporación Novacaixagalicia, S.A.2,269%Fco. Javier Gayo Pozo1,71%Faherga, S.L.1,43%Marloja Inversiones, S.L.0,28%

Consell d'aministració de SACYR
 CargoMiembroTipoGrupoSociedadPresidenteManuel Manrique CeciliaEjecutivoManuel Manrique-Vicepresidente 1ºDemetrio Carceller ArceDominicalDisaVicepresidente 2ºJuan AbellóDominicalJuan AbellóNueva Compañía de Inversiones, S.A.VocalDiogo Alves Diniz Vaz GuedesDominicalVocalMatías Cortés DomínguezIndependiente--VocalJosé Luis Méndez LópezDominicalNovagalicia BancoVocalManuel Azuaga MorenoDominicalCajasParticipaciones Agrupadas, S.R.L.VocalJosé Manuel Loureda LópezDominicalJosé Manuel LouredaPrilomi, S.L.VocalJosé Manuel Loureda MantiñánDominicalJosé Manuel LouredaPrilou, S.L.VocalJuan Miguel Sanjuan JoverDominicalDisaGrupo Satocan, S.A.VocalPedro del Corro García-LomasDominicalJuan AbellóAustral B.V.VocalMiguel Ángel Peña PenillaDominicalLuis del RiveroRimefor Nuevo Milenio, S.L.VocalJosé del Pilar Moreno CarreteroDominicalJosé MorenoBeta Asociados, S.L.VocalTomás Fuertes FernándezDominicalGrupo Empresarial FuertesGrupo Corporativo Fuertes, S.L.VocalGonzalo Manrique SabatelDominicalManuel ManriqueCymofag, S.L.VocalFco. Javier Adroher BioscaDominicalDisaVocalMª Victoria Vázquez SacristánDominicalNovagalicia BancoNCG Banco, S.A.